Maxfiylik siyosati

ExoSpecial-da bizning asosiy ustuvorliklarimizdan biri tashrif buyuruvchilarimizning maxfiyligidir. Ushbu Maxfiylik siyosati hujjatida ExoSpecial tomonidan to'plangan va yozib olingan ma'lumotlar turlari va ulardan qanday foydalanishimiz mavjud. Savollaringiz bo'lsa, iltimos, biz bilan bog'laning.

Ushbu Maxfiylik siyosati faqat bizning onlayn faoliyatimizga taalluqlidir va bizning veb-saytimizga tashrif buyuruvchilar uchun ular ExoSpecial tomonidan baham ko'rgan va/yoki to'plagan ma'lumotlarga nisbatan amal qiladi. Ushbu siyosat oflayn yoki ushbu veb-saytdan boshqa kanallar orqali to'plangan har qanday ma'lumotlarga nisbatan qo'llanilmaydi.

rozilik

Veb-saytimizdan foydalanib, siz Maxfiylik siyosatimizga rozilik bildirasiz va uning shartlariga rozilik bildirasiz.

Biz to'playdigan ma'lumotlar

Biz juda kamdan-kam hollarda foydalanuvchilardan shaxsiy ma'lumotlarni so'raymiz. Biroq, biz buni amalga oshirganimizda, sizdan taqdim etishingiz so'ralgan shaxsiy ma'lumotlar va uni taqdim etishingiz sabablari, biz sizdan shaxsiy ma'lumotlaringizni taqdim etishingizni so'ragan paytda sizga aniq bo'ladi.

Agar siz biz bilan bevosita bog'lansangiz, biz sizning ismingiz, elektron pochta manzilingiz, telefon raqamingiz, siz yuborgan xabarning mazmuni va / yoki qo'shimchalari va siz taqdim etishni tanlashingiz mumkin bo'lgan boshqa ma'lumotlar kabi qo'shimcha ma'lumotlarni olishimiz mumkin.

Sizning ma'lumotlaringizdan qanday foydalanamiz

Biz to'plangan ma'lumotlardan turli xil usullarda foydalanamiz, jumladan:

  • Veb-saytimizni taqdim eting, boshqaring va saqlang
  • Veb-saytimizni yaxshilang, shaxsiylashtiring va kengaytiring
  • Veb-saytimizdan qanday foydalanishingizni tushunib oling va tahlil qiling
  • Yangi mahsulotlar, xizmatlar, xususiyatlar va funktsiyalarni ishlab chiqing
  • Siz bilan bevosita yoki hamkorlarimizdan biri orqali muloqot qiling
  • Sizga elektron pochta, matnli xabarlar yoki jismoniy pochta xabarlarini yuboring
  • Veb-saytimizdan firibgarlik yoki noqonuniy foydalanishni toping va oldini oling
log Fayllar

ExoSpecial jurnal fayllaridan foydalanishning standart protsedurasiga amal qiladi. Ushbu fayllar veb-saytlarga tashrif buyuruvchilarni qayd qiladi. Barcha hosting kompaniyalari buni va hosting xizmatlari tahlilining bir qismini amalga oshiradilar. Jurnal fayllari tomonidan to'plangan ma'lumotlarga internet protokoli (IP) manzillari, brauzer turi, Internet xizmat ko'rsatuvchi provayder (ISP), sana va vaqt tamg'asi, havola/chiqish sahifalari va, ehtimol, bosishlar soni kiradi. Bular shaxsni aniqlash mumkin bo'lgan har qanday ma'lumotlar bilan bog'liq emas. Ma'lumotlarning maqsadi tendentsiyalarni tahlil qilish va saytni optimallashtirishdir.

Cookies va veb-Beacons

Har qanday boshqa veb-sayt singari, ExoSpecial ham "cookie" lardan foydalanadi. Biz cookie-fayllardan foydalanishga roziligingizni so'ramaymiz. Ushbu cookie-fayllar ma'lumotlarni, shu jumladan tashrif buyuruvchilarning afzalliklarini va tashrif buyurgan yoki tashrif buyurgan veb-saytdagi sahifalarni saqlash uchun ishlatiladi. Ma'lumotlar veb-sahifamiz tarkibini tashrif buyuruvchilarning brauzer turi va/yoki boshqa ma'lumotlarga asoslangan holda sozlash orqali foydalanuvchilarning tajribasini optimallashtirish uchun ishlatiladi.

Bizning reklama Hamkorlar

ExoSpecial-ni monetizatsiya qilish uchun biz reklamadan foydalanamiz. Saytimizdagi ba'zi reklama beruvchilar cookie-fayllar va veb-mayoqlardan foydalanishlari mumkin. Reklama bo'yicha hamkorlarimizning har biri foydalanuvchi ma'lumotlariga oid siyosatlari uchun o'z Maxfiylik siyosatiga ega.

Reklama bo'yicha sheriklarning maxfiylik siyosati

Uchinchi tomon reklama serverlari, reklama tarmoqlari va sho‘ba marketing platformalari to‘g‘ridan-to‘g‘ri foydalanuvchilarning brauzeriga yuboriladigan ExoSpecial’da paydo bo‘ladigan tegishli reklama va havolalarda ishlatiladigan cookie-fayllar, JavaScript yoki veb-mayoqlar kabi texnologiyalardan foydalanadi. Bu sodir bo'lganda ular avtomatik ravishda sizning IP manzilingizni oladi. Ushbu texnologiyalar reklama kampaniyalarining samaradorligini o'lchash va/yoki siz tashrif buyurgan veb-saytlarda ko'radigan reklama kontentini shaxsiylashtirish uchun ishlatiladi.

Esda tutingki, ExoSpecial uchinchi tomon reklama beruvchilari tomonidan foydalaniladigan ushbu cookie-fayllarga kirish yoki ularni boshqarish huquqiga ega emas.

Uchinchi Shaxs Maxfiylik siyosati

ExoSpecial maxfiylik siyosati boshqa reklama beruvchilar yoki veb-saytlarga taalluqli emas. Shunday qilib, batafsilroq ma'lumot olish uchun ushbu uchinchi tomon veb-saytlarining Maxfiylik siyosatiga murojaat qilishingizni maslahat beramiz. Bu ularning amaliyotlari va muayyan variantlardan qanday voz kechish bo'yicha ko'rsatmalarni o'z ichiga olishi mumkin.

CCPA maxfiylik huquqlari (shaxsiy ma'lumotlarimni sotmang)

CCPA doirasida, boshqa huquqlar qatorida, Kaliforniyalik iste'molchilar quyidagi huquqlarga ega:

Iste'molchining shaxsiy ma'lumotlarini to'playdigan biznesdan iste'molchilar haqida to'plagan shaxsiy ma'lumotlarning toifalari va alohida qismlarini oshkor qilishni so'rang. Biznes to'plagan iste'molchi haqidagi har qanday shaxsiy ma'lumotlarni o'chirishni so'rang. Iste'molchining shaxsiy ma'lumotlarini sotadigan biznesni emas, balki iste'molchining shaxsiy ma'lumotlarini sotmasligini so'rang.

Agar siz so'rov bersangiz, sizga javob berishimiz uchun bir oyimiz bor. Agar siz ushbu huquqlardan birini ishlatmoqchi bo'lsangiz, iltimos biz bilan bog'laning.

Bolalar haqida ma'lumot

Bizning ustuvor vazifamizning yana bir qismi - internetdan foydalanishda bolalarni himoya qilishdir. Biz ota-onalar va vasiylarni ularning onlayn faoliyatini kuzatish, ishtirok etish va/yoki kuzatish va boshqarishga taklif qilamiz. ExoSpecial 13 yoshgacha bo‘lgan bolalardan ataylab hech qanday Shaxsiy identifikatsiya ma’lumotlarini to‘plamaydi. Agar farzandingiz veb-saytimizda bunday ma’lumotlarni taqdim etgan deb hisoblasangiz, biz bilan zudlik bilan bog‘lanishingizni qat’iy tavsiya qilamiz va biz zudlik bilan olib tashlash uchun qo‘limizdan kelganini qilamiz. bizning yozuvlarimizdagi bunday ma'lumotlar.

aloqa

Ushbu siyosat yoki maxfiylik amaliyotlarimiz bilan bog'liq har qanday savol uchun, iltimos, murojaat qiling privacy@exospecial.com xohlagan paytda.